VAD VINNER MAN?

24.03.2017 kl. 15:26

lady

Jag gick och hälsade på min hundraåriga granntant idag. Medan hon värmde upp gårdagens kaffe läste jag dagens tidning och höll på att sätta småbrödet i vrångstrupen, det stod nämligen att jag är nominerad till årets nykomling i bloggpriset.

- Jag är nominerad, sade jag åt den hundraåriga granntanten.

- Nämen, sade den hundraåriga granntanten. Vad är det man vinner?

- Det står det inget om, sade jag. 

-Jag hoppas att det är något trevligt, sade den hundraåriga granntanten. En gång vann jag en bordduk i församlingens lotteri, men när jag tvättade den så bleknade den. Alla färger försvann. Sånt är inte roligt. Jag tycker att det skall vara ordentliga priser när man en gång ordnar och ställer till.

Det tycker jag också. Om jag vinner en bordduk hoppas jag faktiskt att den går att tvätta i tvättmaskin, jag hyser nämligen förhoppningar om att tvättbrädans dagar snart är över för min del.

Självcentrerat dagboksmissbruk till allas perversa beskådning. 
Visst följer du mig ända till slutet?


Och jodå, jag har fifflat ihop alla bilder du hittar på den här bloggen på kusliga bakgator av främlingar i slängkappor. Jag förvarar dom i en liten burk under sängen och tar fram dem ibland och skrattar hänsynslöst. 


Beundrarpost, frierier, hotbrev och snuskiga bilder kan skickas till nevercallmekate ät gmail.com

 

Senaste kommentarer