HUSDJURET

24.03.2017 kl. 15:28

hund

(källa: koirientarvikkeet.fi)

Min hundraåriga granntant och hennes hädangågne man kunde aldrig komma överens om ett husdjur. Han ville ha en katt och hon en hund, så de skaffade aldrig något djur (förutom kossor, men det är ju inte direkt något som ligger i fotändan och spinner).

Idag när hon klagade på att hon känner sig ensam sade jag att hon borde passa på och skaffa en liten hund, men hon sade att hon brukar låtsas att hon pratar med sin döde make nu och då, ett uttalande som lät mig förstå att han i sitt förandligade tillstånd fortfarande ogillar hundar.

och 

Jag köpte en ny tanborste idag (eftersom husmusen gnagt lite på den gamla. Husmusen äter även tvål men det är ett annat blogginlägg)

Mina tankar gick osökt till den gången jag åkt till Polen utan tandborste. I Krakow har de  små kiosker där de säljer allt möjligt från nagellack till tidningar till öl, kringlor och cigaretter så jag stannade vid en och frågade efter en tandboste av kvinnan i den yttepyttelilla luckan.
Kvinnan i luckan speakade nada english så jag tog till hederligt teckenspråk och visade vad jag var ute efter, gapade alltså stort och borstade tänderna allt vad jag orkade.

Damen viftade med näven och stängde luckan.

Det tog tre kvarter och en spårvagnstur innan det gick upp för mig vad som gått fel.
 

Självcentrerat dagboksmissbruk till allas perversa beskådning. 
Visst följer du mig ända till slutet?


Och jodå, jag har fifflat ihop alla bilder du hittar på den här bloggen på kusliga bakgator av främlingar i slängkappor. Jag förvarar dom i en liten burk under sängen och tar fram dem ibland och skrattar hänsynslöst. 


Beundrarpost, frierier, hotbrev och snuskiga bilder kan skickas till nevercallmekate ät gmail.com

 

Senaste kommentarer